Verbouwing Albert Heijn

Tijdens de ingrijpende verbouwing/uitbreiding van Albert Heijn, die tot ongeveer 1 juli duurt zijn alle winkels gewoon bereikbaar. De passage naast Albert Heijn is gesloten en wordt bij Albert Heijn aangetrokken. Een nieuwe passage wordt gerealiseerd met toegang tot de Reigerstraat. De Reigerstraat zal in verband hiermee soms tijdelijk niet doorgankelijk zijn.

U kunt de parkeerplaats aan de achterzijde van het winkelcentrum ook bereiken via de de Havikstraat (waar het medisch centrum gevestigd is). De passage naast de bakker blijft open.

Ronrie Stoffen is tijdens de verbouwing tijdelijk aan de overkant gevestigd op de hoek. Zodra er weer nieuws of ontwikkelingen zijn zullen wij u hiervan op de hoogte brengen!

Welkom bij Winkelcentrum Berghuizen

Winkelcentrum Zuid-Berghuizen is reeds decennia lang de plek voor al uw dagelijkse boodschappen. Het complete winkelaanbod en de ruim aanwezige parkeerplaatsen maken het een geliefd winkelcentrum voor alle Oldenzalers. Op verschillende dagen van de week vindt u op het plein ook diverse kramen waaronder een kaasboer, vis-, kipgrill- en loempiakraam.

Graag tot ziens in ons Winkelcentrum!

Overzicht winkels

 

Markten

Maandag Dinsdag Woensdag

Zago Catering

Saigon Aziatische Catering

Zago Catering

 

 

 
Donderdag Vrijdag Zaterdag

Het Hengelose Kaasboertje

Vishandel Leloux 

Vishandel Leloux

 

Mobi Grill

 

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van onze activiteiten